Mutta missä on Bubble?! Mehän sovittiin, että vähintään kerran viikossa pitää antaa itsestään jälki tänne. Mulla on hyvä tekosyy, kun oltiin perheen kesken viettämässä mökkielämää anopin mökillä.

Syömiset on ihan retuperällä. Enkä kehtaa edes sanoa mitä vaaka näytti tänäaamuna, KÄÄK! Nyt alkaa uusi elämä...Toistanko itseäni, kuulostanko vitsiltä. Kunhan saan ukon hereille tuolta, niin lähden kuntosalille. Ukko lähti ryyppyreissulle heti eilen illalla, kun oltiin päästy kotiin. No joo, okei, mun on turha leikkiä marttyyriä, kun annoin sille rahat iltaa varten ja kyttäsin kellosta, että koska se lähtee ovesta ulos. Ei vaan jaksa loputtomiin katsella toisen naamaa ympäri vuorokauden. Ei meillä oo ongelmia tai muutakaan, mutta kun on totunut olemaan edes hiukan omissa oloissaan, kun toinen on töissä, niin ei aina vaan jaksa.
Mää en pysty ymmärtämään niitä pareja jotka tekevät töitä yhdessä ja viettävät kaiken vapaa-aikansa toistensa kanssa. Hatun nosto heille, itse en vaan kykene sellaiseen. Mulle riitti pienessä mökissä 5 vuorokautta yhteenmenoon.
En edes soittanut miehelle yöllä ja kysellyt kotiintuloaikaa.

Nyt kutsuu hiekkalaatikko...


Aamupala: 2 kunto-näkkäriä, 3 kuppia kahvia ja ykkösmaitoa, 1.5l vettä
Lounas: 1annos kaurapuuroa, lasi ykkösmaitoa ja 1l vettä
Välipala: vadelmarahkaa (makeutusainetta, ei kermaa), kuppi kahvia maidolla (aina sitä samaa ykköstä)
Päivällinen: täysjyväriisiä n 1.5dl keitettyä, 2 kauhallista chili con carnea, vettä 0.5l
Iltapala: 3 näkkäriä, tuorejuustoa(rasvaa 13%), keittokinkkua 6 ohuen ohutta siivua, yksi keitetty kananmina ja vähän päivällista vadelmarahkaa

Päivän liikunta: 1h bodypumpia
.

Mökö