Kun elää terveesti, syö ja juo terveesti. tästä seuraa terve toiminto myös toisessa päässä! Mutta onko se enää normaalia, että kakalla saa käydä joka ikinen päivä kolme kertaa???? Tuntuu että muuta ehdi tehdä kuin vessassa istua ja sitten päälle vielä ne kerrat, kun on käytävä sillä toisella asialla. Siinä sitä katselee vessaa ja sen sisustusta monta tuntia päivässä.

Kauhea himo sisustaa vessa. Mutta miten vessan voi sisustaa, kun se kuitenkin on enimmäkseen vain tila jossa pyörähdetään... Ja oikein sitä teemaakaan voi käyttää. Miten kakkaamisesta saisi teeman? Mr.Hankey seinälle vai? eikä siitä halua kuitenkaan mitään ruusuista luolaakaan, eikä mitään herkkää ja romanttista. Vaikka villeissä kuvitelmissani ripustin jo semmoisen  prinsessa katoksen pytyn ympärille, mutta hylkäsin ajatuksen aika nopeaan ;)

Mielessä kävi myös maalaaminen, jos maalaisi seinään magneetti/liitutauluraidan. Tämäkin idea on ideana ihan ok, mutta se kaatuu vessan pienuuteen. Joka pyörähdyksellä hieroisi puolla liidut pois ja koristeet alas. Mutta ideana ihan jees.

Maalaaminen muutenkaan ei oikein iske, kun vessa on pieni niin ahdistaisi olla esim vihreässä vessassa. tai punaisessa... pitäisköhän vaan antaa olla ja kakata vaan.