Heräsin tänä aamuna kuudelta omia aikojani. Vielä varmaan olisin saanu nukuttuakin, mutta ajattelin että tulee sitten illalla paremmin uni... huomenna on kuitenkin työpäivä. Vituttaa se työkin tällähetkellä: minulle luvattiin se oppisopimuspaikka ja nyt sitä ei sitten voikkaan varmaksi sanoa, kun ei siitä vielä ole voitu päättää! Helvetti!!!!!!!

Tosi kiva yrittää järjestellä elämää,kun mistään ei mitään tiedä. Kaikki tuntuu välillä tökkivän. Yläkeeassa varmaan naureskellaan,kun saa meihin hiukan säpinää järjestämällä pikku töppäreitä matkalle. Se auton hajoaminen oli yks asia.

tänääntarvii mennä anopille kylään :/ kiinnostaa niin että melkein voisin kiljua. Minulla on kiva anoppi kerran kymmenestä. Tosin nykysin niille sen tempauksille osaa jo nauraa, mutta väliin ei vaan jaksais.  Onneks mennään vaan päiväseltään sinne.

Huomasitko mökö muuten, että palstalla jossa käydään yleensä on alettu jutella siitä sisäpiiriläisyydestä ja keskustelun tasosta. Että ei olla ainoita, ku kiinnittää huomion siihen! kävin minäkin avautumassa sinne ja minullle vastattiin oikein! Tosin vastattiin ihan asian vierestä,. mutta kuitenkin. Taidan jättää palstan kokonaan ja siirtyä tänne jakamaan viisauttani...

T: Bubble